Neostratus We Create Cloud Providers

Neostratus Inforgraphics

A magyarországi székhelyű Neostratus 2008 óta van jelen a nemzetközi felhőszolgáltatói piacon. A cég 2012 végéig Central Europe On-Demand név alatt tevékenykedett, de a gyors nemzetközi terjeszkedés, és a globális ügyfelek felé történő hatékonyabb kommunikáció igénye miatt a cégvezetés a márkanévváltás mellett döntött.

A Neostratus szolgáltatóknak, elsősorban távközlési cégeknek és rendszerintegrátoroknak, valamint nagyvállalatoknak nyújt privát, publikus és hibrid felhőszolgáltatásokat. A felhő-alapú szoftver- és infrastruktúra megoldásokat az üzleti felhasználók és viszonteladó partnerek a Neostratus saját fejlesztésű, díjnyertes felügyeleti szoftverén, az adminisztrációs és menedzsment platformként is szolgáló Cloud Services Manager („CSM”) felületén keresztül tudják igénybe venni. A CSM teljesen testre szabható, lokalizálható és saját-márkázható felülete gyors, biztonságos és zökkenőmentes felhőszolgáltatást tesz lehetővé, valamint önálló webáruházként is alkalmazható.

A Neostratus jelenleg több, mint húsz országban nyújt felhőszolgáltatásokat és ehhez kapcsolódó technológiai, kereskedelmi és marketing tanácsadást viszonteladóinak és üzleti ügyfeleinek. Partnereinek többsége a nemzetközi távközlési cégek közül valók, akik saját márkájuk alatt, sok esetben a már meglévő termékportfóliójukkal integráltan teszik elérhetővé a felhőszolgáltatásaikat kis- és közepes méretű, vagy nagyvállalatok számára.

2012-ben az Informa Telecoms & Media, a neves iparági elemzőcég a világ öt vezető felhőszolgáltatója közé sorolta a Neostratus-t (akkori nevén a CE On-Demandot) a távközlési piacon.

Lépjen velünk kapcsolatba!