Neostratus We Create Cloud Providers

Cloud Services Manager logoNeostratus Cloud Services Manager

 

Az egyedi igények kielégítésére, és elsősorban a távközlési szolgáltatók speciális igényeinek teljesítésére, a Neostratus kifejlesztette saját felügyeleti és menedzsment szoftverét, amely észrevétlen összeköttetést biztosít a Neostratus felhője és az operátor rendszere között úgy, hogy a végfelhasználóhoz eljuttatott szolgáltatás az operátor/viszonteladó saját márkája alatt jelenhet meg. A Cloud Services Manager („CSM”) a Neostratus saját szellemi tőkéje, egy olyan speciális felügyeleti szoftver, amely lehetővé teszi a telekommunikációs szolgáltatóknak a sajátmárkás viszonteladást, miközben jócskán lerövidíti a felhő-alapú szolgáltatások bevezetését, zökkenőmentes számlázást tesz lehetővé, valamint azt, hogy a végfelhasználók az operátor saját brandjével ellátott adminisztrációs felületen önállóan, gyorsan és egyszerűen be tudják maguknak állítani a felhőszolgáltatásokat, illetve nyomon tudják követni azokat.

Felhőtípusok

A CSM háromféle felhő modell létrehozását támogatja. Képes globális felhőszolgáltatásra pl. Google vagy Microsoft Office 365 alkalmazásokkal; úgynevezett partner felhőszolgáltatásra költséghatékony, biztonságos felhő alkalmazásokkal a partner, vagy a Neostratus adatközpontjaiból szolgáltatva; illetve privát felhőszolgáltatásra az ügyfél, vagy a Neostratus biztonságos adatközpontjaiból szolgáltatva.

Webáruház

A Neostratus Webáruház (marketplace) a CSM szerves részét képezi. Elsősorban távközlési cégeknek és nagyvállalati IT szervezeteknek nyújt üzleti célú (B2B) felhő megoldást. A Neostratus Webáruház teljes mértékben brandelhető a viszonteladó vállalati imázsának és nyelvi igényeinek megfelelően. Legnagyobb erénye, hogy rajta keresztül a felhőszolgáltatások a viszonteladó más, már meglévő, vagy akár nem felhő alapú termékeivel és szolgáltatásaival is könnyen integrálhatóak. Így a letisztult, felhasználó- és mobilbarát felhasználói felület nemcsak a felhőszolgáltatások eladását segíti, hanem számos cross-sell és up-sell lehetőséget is rejt magában.

További részletekért kérjük, látogasson el angol nyelvű oldalunkra!

WL CSM samles_allinone

Lépjen velünk kapcsolatba!