Neostratus We Create Cloud Providers

A Neostratus felhőszolgáltatásai már Horvátországban is elérhetőek

Vipnet, a Neostratus partner

Horvátországban felhősödés várható. Mostantól a Vipnetnek is szolgáltat a Neostratus. 

2013. júniusától a Neostratus (korábbi nevén CE On-Demand) a Vipnetnek, Horvátország leginnovatívabbnak tartott távközlési cégének is szolgáltat felhő alapú szoftverszolgáltatásokat. A szerződés egy teljesen testreszabható, önállóan brandelt felhő platform kialakításáról szól, amin keresztül a Vipnet levelezési, kommunikációs, kollaborációs és felhő alapú mentési megoldásokat tud szolgáltatni üzleti ügyfelei számára. A Vipnet sorban a negyedik távközlési cég a Telekom Austria Csoporton belül, amellyel a Neostratus szerződést kötött az osztrák A1, a bolgár Mobiltel és a szlovén Si.mobil után. Ezzel a Neostratus jelenleg 19 országban és több kontinensen van jelen viszonteladó partnereivel, amelyek közül 13 nemzetközi méretű távközlési cég.

A horvát piacon a Vipnetet a legdinamikusabban fejlődő és leginnovatívabb mobil és vezetékes szolgáltatóként tartják számon mind termékportfóliója, mind szolgáltatásai, technológiája és minőségi előírásai miatt. A felhőszolgáltatások bevezetésében is úttörő szerepet vállaltak, és külön termékcsaládba gyűjtötték az ilyen jellegű IT szolgáltatásaikat. A Vip cloud market üzleti ügyfeleknek, elsősorban kis és közepes méretű vállalkozásoknak nyújt különféle IT szolgáltatásokat, amelyek mostantól kiegészülnek Microsoft technológián alapuló email szolgáltatással (Exchange 2013), csoportmunka szolgáltatással (SharePoint 2010) és integrált kommunikációs szoftverrel (Lync 2013), valamint egy online adatmentő megoldással (Automated Backup & Recovery).

A felhő alapú szoftverek a Neostratus saját fejlesztésű, díjnyertes adminisztrációs felületén, a Cloud Services Manager -en keresztül jutnak el a horvát végfelhasználókig, a Vipnet saját brandje alatt, a távközlési szolgáltató számlázási (BSS) és operációs (OSS) rendszerével integráltan. A két szolgáltató közötti teljes integráció rekord idő alatt, mindössze 2 hónap elteltével valósult meg, ezzel sem hátráltatva a partnert abban, hogy szolgáltatásai minél hamarabb a piacra kerüljenek.

“A Vip cloud marketen keresztül a szolgáltatások nagyon gyorsan aktiválhatók. A zökkenőmentes szolgáltatás miatt nagyon fontos volt számunkra, hogy milyen szolgáltatót választunk, és a Neostratusban profi és proaktív partnerre leltünk.”Miljenko Graovac, Head of Product and Device Management, Vipnet.

“A Neostratus részéről nagyon örülünk, hogy olyan innovatív és dinamikus csapattal dolgozhatunk együtt, mint a Vipnet. A horvát vállalkozások sokat profitálhatnak majd ezekből a megbízható IT szolgáltatásokból, miközben jelentősen növelhetik hatékonyságukat is. Ezek az új, versenyképes szolgáltatások jól kiegészítik a Vipnet már meglévő mobil kommunikációs szolgáltatásait, így vélhetően minden horvát vállalkozás előnyére válnak majd, mérettől függetlenül” – mondta Soós Tamás, a Neostratus vezérigazgatója.

Lépjen velünk kapcsolatba!