Neostratus We Create Cloud Providers

A Neostratus kiterjedt szolgáltatás portfólióval rendelkezik speciálisan a távközlési cégek, a rendszerintegrátorok, illetve a nagyvállalati IT szervezetek igényeire szabva. A testreszabható és brandelhető szolgáltatások fő vonulatát a hosztolt üzleti levelezési, kommunikációs, kollaborációs, biztonsági mentési és CRM megoldások teszik ki.

Hosztolt felhőszolgáltatásokról bővebben itt. 

Cloud in a Box

A piacon egyedülállóan a Neostratus, az IBM-el közösen, egy dobozos felhőmegoldást is ajánl elsősorban nagyvállalatoknak. A Cloud in a Box egy olyan privát felhő megoldás, amely rövidebb bevezetési és integrációs időt, rugalmasabb szolgáltatásportfóliót és testre szabhatóságot tesz lehetővé.

Az ügyfél egy megfelelő tesztkörnyezetben kipróbált, előre konfigurált rendszert – azaz egy cloud dobozt – kap, ami már csak minimális testre szabást igényel. Az IBM nyújtja a hardvertámogatást, beleértve a meghibásodott alkatrészek gyors helyszíni cseréjét, a Neostratus pedig a szoftver szolgáltatásokat és az integrációs támogatást. A Cloud in a Box megoldás további előnye, hogy teljes mértékben kezelhetők távirányítással.

Mivel a dobozos felhőmegoldásokat a Neostratus már szállítás előtt előkészíti az integrációra, valamint ki is teszteljük, radikálisan lerövidíthető az integrációhoz szükséges idő: egy ilyen szolgáltatás kiépítésére és integrációjára klasszikusan megközelítőleg másfél év kell, míg a Cloud in Box esetében erre elég lehet három hónap is.

Szegmentált felhőszolgáltatások

A Neostratus speciális szolgáltatáscsomagokat fejlesztett ki az egyes végfelhasználói célcsoportokra fókuszálva is. Így mind a nagyvállalati, mind a kkv célcsoportok számára a hosztolt szolgáltatásokat bármilyen harmadik féltől származó szolgáltatással, vagy akár eredetileg nem felhő technológiára kialakított megoldással is össze tudja csomagolni a CSM-en keresztül, így a partnerek képesek lesznek ezeket a felhőbe integrált szolgáltatásokat együtt számlázni a már meglévő, klasszikus ajánlataikkal. A lakossági ügyfelek igényeire a piacon egyedülálló szolgáltatáscsomagot alakított ki a Neostratus. A MobileMail szolgáltatások bármilyen 3G-s mobiltelefonon elérhetővé teszik a felhőszolgáltatások leggyakrabban használt változatait: a levelezést, a közösségi média felületek használatát és a mobil csevegést.

Részletes szolgáltatásportfólióért kérjük, kattintson ide!

Lépjen velünk kapcsolatba!